Поръчки:

Можете да направите вашата поръчка по няколко начина:

-  Директно от нашия онлайн каталог.

След получаване на вашата поръчка, наш служител ще се свърже с вас , за да уточни всичко необходимо за осъществяването на доставката.

- На телефон 0893 983 554

- На посочената електронна поща

Необходимо изискване за успешното изпълнение на поръчката е телефоният номер и данните за доставка да са въведени коректно, тъй като при липса на телефонен номер в поръчката, ние не можем да се свържем с вас и не можем да я изпълним.

Поръчките се изпълняват в срок , не по- дълъг от 2 – 3 работни дни според натоварването и атмосферните условия. Възможно е изпълнение и в деня на направената поръчка и получаване от клиента на следващия ден.

Заплащането на поръчките се извършва с наложен платеж в офисите на куриерските служби при получаването на пратката  или на куриера , ако се доставя на посочен от Вас  адрес.

Предварителни поръчки:

Можете да направите вашата поръчка сега, а тя да бъде изпълнена когато желаете вие. Просто запишете желаната дата за доставка в коментара към поръчката и ние ще я изпълним тогава. Предварителните поръчки ще се изпълняват с предимство, ако количествата са ограничени или се произвеждат само по заявка.

През пролетния сезон приемаме предварителни поръчки за производството на разсад в различните му разновидности.

 

Доставки:

Доставките се извършват до офис на Куриерска фирма Еконт на следващият работен ден след изпращането или до посочен от вас адрес според графика на куриерската фирма.

Всички разходи за доставката на поръчката се поемат от купувача.

© Bootshop

All rights Reserved Terms Legal notice